TORP Booking

Det finnes mange spennende reisemuligheter fra TORP og vi hjelper deg med å finne din drømmetur, enten du har et stramt budsjett eller du vil reise på luksustur. Alt du trenger å gjøre er å sjekke passet, pakke kofferten og reise til TORP i god tid før avgang. Velkommen til TORP Booking, ditt personlige reisebyrå!

TORP Booking

Gruppereiser

Gruppereiser kan være tidkrevende å arrangere. Overlater du jobben til oss, er pakking det eneste du trenger å gjøre! Leiebil, transport, konserter, restauranter – vi serverer deg mulighetene, du velger. Vi booker billetter hos alle flyselskapene på TORP, og hjelper deg med å bestille alt fra bare hotell til full opplevelsespakke. Les mer og be om et uforpliktende tilbud her.

Gruppereise med TORP Booking

Pakkereiser

Våre pakkereiser inkluderer alltid fly og hotell på den destinasjonen dere ønsker. Vi har ferdige pakker med ulike priser til alle destinasjoner du kan fly direkte til fra TORP. Ønsker du mer inkludert på reisen din som for eksempel flere måltider, transport til og fra flyplass, besøk til museer, fornøyelsesparker eller andre turistattraksjoner, fikser vi dette også. Dere spør og vi fikser! Se våre pakkereiser her.

Fly til København fra TORP

Blåtur

Lar du oss arrangere Blåtur for deg og din gjeng, vet du ikke hvor dere skal før avreisedagen! Du forteller oss litt om ønskene for turen og vi fikser resten! Sammen med reisedokumenter får du vår personlige reiseguide med tips for akkurat din tur. Vi garanterer at dere skal ut å fly og at vi skal sørge for en minneverdig tur! Les mer og bestill Blåtur her.

Reis på Blåtur med TORP Booking

Reisegavekort

Et reisegavekort er den perfekte gaven, spesielt i disse tider hvor vi lengter etter å kunne reise som normalt igjen. Opplevelser gir minner som varer lenge og hvem vet, kanskje du får bli med selv? Reisen vil starte på TORP og TORP Booking ordner bestillingen av hele turen. NB: Gavekortet kan ikke brukes kun til flybilletter eller bagasje, men må brukes på en pakkereise (flybilletter, hotell og evt andre tjenester/opplevelser formidlet av TORP Booking). Les mer og bestill reisegavekort her.

Reisegavekort fra TORP Booking

Registrer deg og få nyheter rett i innboksen

Uten navn*
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.