Personvern

Her kan du lese mer om hvilke personopplysninger TORP Sandefjord lufthavn lagrer om deg i forbindelse med at du besøker denne nettsiden. Det er viktig for oss at du vet hva slags personopplysninger vi behandler, slik at du kan ivareta dine rettigheter etter personvernlovgivningen. Sandefjord Lufthavn AS er behandlingsansvarlig.

Personvern på TORP Sandefjord lufthavn

Disse personopplysninger lagres:

 1. Bruk av nettsiden
  • All bruk av torp.no er frivillig. Det er frivillig for de som besøker nettsiden å oppgi identifiserbare personopplysninger. Personlig IP-adresser blir ikke lagret.
 2. Påmelding og mottak av nyhetsbrev på e-post
  • Ved registrering lagrer vi e-postadressen din for å videresende adresse til vårt nyhetsbrevsprogram (Mailchimp) hos The Rocket Science Group. Dersom du ikke lenger ønsker å motta nyhetsbrev, kan du når som helst melde deg av tjenesten. Du melder deg av ved å klikke på «Meld meg av» i bunnen av nyhetsbrevene som sendes ut. Alternativt kan du gi beskjed til oss på post@torp.no (husk å opplyse om e-postadressen du ønsker fjernet).
  • Din e-postadresse lagres maksimalt i 24 timer på nettsiden før opplysningene anonymiseres og slettes. E-postadressen videresendes til The Rocket Science Group (Mailchimp) under TORP Sandefjord Lufthavn sin egen konto. E-postadressen lagres hos The Rocket Science Group (Mailchimp) frem til du eventuelt melder deg av nyhetsbrevet vårt. 
 3. Forespørsel og bestilling av pakkereise og reisegavekort
  • Ved utfylling av forespørsel- eller bestillingskjemaer lagrer vi opplysninger som navn, e-postadresse, telefonnummer, ønsket pakkereisealternativ og ønsket reise-/hjemreisedato. For bedrifter lagrer vi, i tillegg, firmanavn og organisasjonsnummer, telefonnummer samt informasjon du ønsker tilbud på eller har bestilt. For å sikre håndtering av forespørselen eller bestillingen er vi avhengig av å lagre disse opplysningene.
  • Dine opplysninger lagres i maksimalt 7 dager før opplysningene anonymiseres og slettes helt.
 4. Påmeldinger til arrangement
  • Ved utfylling av påmeldingsskjema til et arrangement lagrer vi dine opplysninger som navn, e-postadresse og telefonnummer. For å sikre håndtering av påmeldingen er vi avhengig av å lagre disse opplysningene.
  • Dine opplysninger lagres i maksimalt 90 dager før opplysningene anonymiseres og slettes helt.
 5. SMS-tilbudsmodul
  • Ved registrering i vår sms-tilbudsmodul lagrer vi ditt mobilnummer samt dato for avreise. Vi benytter informasjonen til å sende deg inntil tre SMSer før avreise. 
  • Dine opplysninger lagres i maksimalt 180 dager før opplysningene anonymiseres og slettes helt.
 6. Cookies
  • Informasjonskapsler eller «Cookies» er små tekstfiler som lagres på din enhet når du laster ned en nettside. Disse brukes hovedsakelig til statistikk og analysearbeid og til å forbedre din brukeropplevelse, men kan også brukes i markedsføringsøyemed. Formålet med informasjonskapsler er å gi nettsiden grunnleggende funksjonalitet som sesjonshåndtering.
  • Personlige IP-adresser lagres ikke.
  • Her kan du se en oversikt over informasjonskapsler som brukes på torp.no, hva slags hensikt de har og hvor lenge de lagres. Du kan også endre ditt eller trekke ditt samtykke.

Registrer deg og få nyheter rett i innboksen

Uten navn*
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.