Fly til Zagreb fra TORP

Zagreb

Fly + hotell fra kr 4990,-

Zagreb er kjent for sine gode restauranter, yrende kulturliv og ungdommelige energi. her er våre beste tips:

  • Besøk Tkalčićeva som er en kjempekoselig gågate i den historiske gamlebyen med yrende folkeliv og full av restauranter, kafeer og utesteder.
  • Stikk en tur innom det koselige Dolac-markedet med sine karateristiske røde parasoller. Markedet er full av boder som selger blomster, frukt og grønnsaker, lokalmat og lokalprodusert kunst og håndverk i tillegg til masse annet som souvernirer og smykker. Flere hyggelige kafeer i nærheten også om du vil sitte ned for en kaffekopp eller noe annet godt å drikke.
  • Reiser du med barn, kan vi anbefale Museum of Illusions, som er et kjempemorsomt interaktivt museum full av artige illusjoner som passer hele familien.

Alternative pakker

Standard hotellpakke

Fra kr 4990,-

Inkludert fly t/r, 10 kg håndbagasje + 3 netter på 3* hotell i dobbeltrom med frokost samt skatter og avgifter. *Tillegg for enkeltrom.

Be om tilbud

Premium hotellpakke

Fra kr 5490,-

Inkludert fly t/r, 10 kg håndbagasje + 3 netter på 4* hotell i dobbeltrom med frokost samt skatter og avgifter. *Tillegg for enkeltrom.

Be om tilbud

Luksus hotellpakke

Fra kr 6490,-

Inkludert fly t/r, 10 kg håndbagasje + 3 netter på 5* hotell i dobbeltrom med frokost samt skatter og avgifter. *Tillegg for enkeltrom.

Be om tilbud

Be om et tilbud

Reiser dere 10 eller flere personer sammen, be om tilbud på Gruppereise.

Registrer deg og få nyheter rett i innboksen

Uten navn*
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.