Luftrommet over Sør-Norge er nå delvis åpnet igjen.
Grunnet en teknisk feil hos Oslo Kontrollsentral har luftrommet over Sør-Norge vært midlertidig stengt i morgentimene. Det vil medføre forsinkelser. Vi oppfordrer alle reisende til å forholde seg til den informasjon de får fra sitt flyselskap. Vi beklager ulempene dette medfører.

Lukk

Møterom

TORP har flere møterom tilgjengelig for utleie. Vi har også ledige kontorlokaler.

Møterom til leie på TORP

Møterom til leie

Vi har også 4 møterom til leie på mesaninen i terminalen. Løsningen er fleksibel og rommene kan slås sammen. Standard oppsett på rommene er fra 8 – 20 personer. Antallet varierer med type bruk. Dersom det ikke er bruk for bord kan vi sette flere stoler inn i et møterom. Vi tilpasser etter ønske og behov. Alle møterommene har flyttbare bord og stoler trukket i skinn. Fasiliteter: 

  • Projektor m/HDMI- og VGA-kobling
  • Lerret
  • Flip-over
  • Whiteboard
  • Bevertning (bestilles i tillegg)

Kontorlokaler til leie

Sandefjord Lufthavn AS har kontorlokaler til leie, både enkeltkontorer og i kontorfelleskap. Her er det mange muligheter for virksomheter av ulike størrelser som ønsker sentral beliggenhet. Området har meget god tilgang på offentlig kommunikasjon og avstanden til E-18 er ca 3 km. For mer informasjon om leie av kontorer, ta kontakt med en av følgende:

Registrer deg og få nyheter rett i innboksen

Uten navn*
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.