Reise med barn

Regler for å reise med barn eller for barn som reiser alene varierer fra flyselskap til flyselskap.

Reise med barn fra TORP Sandefjord lufthavn

Widerøe

Barn under 5 år kan ikke reise alene. Widerøe tilbyr assistanse til barn i alderen 5 til og med 17 år som skal reise alene. Er man mellom 5 og 11 år, er denne tjenesten obligatorisk. Tjenesten bestilles ved bestilling av billett. Les mer om å reise med barn eller barn som reiser alene med Widerøe.

Norwegian

Barn under 5 år kan ikke reise alene. Norwegian tilbyr assistanse til barn i alderen 5 til og med 15 år som skal reise alene. Er man mellom 5 og 11 år, er denne tjenesten obligatorisk. Man må ha fylt 16 år for å kunne regnes som voksen. Tjenesten bestilles ved bestilling av billett. Les mer om å reise med barn eller barn som reiser alene med Norwegian.

Ryanair

Barn under 16 år kan ikke reise alene.  Ryanair tilbyr heller ikke tjenester som ledsager eller relaterte tjenester. Les mer om å reise med barn med Ryanair.

Wizz Air

Barn under 14 år kan ikke reise alene. Wizz Air tilbyr heller ikke tjenester som ledsager eller relaterte tjenester. 14- og 15-åringer kan reise alene men kan ikke være ansvarlig for et annet barn. Man må ha fylt 16 år for å kunne regnes som voksen. Les mer om å reise med barn eller barn som reiser alene med Wizz Air.

SAS

Barn under 5 år kan ikke reise alene. SAS tilbyr assistanse til barn i alderen 5 til og med 11 år som skal reise alene i Europa. Er man mellom 12 og 15 år, bør du ta kontakt med kundeservice. Les mer om barn som reiser alene med SAS.

Registrer deg og få nyheter rett i innboksen

Uten navn*
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.