Bagasje

Her får du informasjon om hva du kan, og ikke kan, ha med i innsjekket bagasje og håndbagasje. Husk å sette deg inn i bagasjereglene i god tid før avreise.

Innsjekk Innland

Åpner 1,5 timer før avgang og stenger 30 min. før avgang

Innsjekk utland

Åpner 2 timer før avgang og stenger 45 min. før avgang

Innsjekk charter

Åpner 2 timer før avgang og stenger 1 time før avgang

Ulike regler hos flyselskapene

EU og EØS har felles bagasjeregler, men tollmyndigheter i ulike land kan ha andre begrensninger på hva du kan ta med. Flyselskapene har også ulik praksis og regler når det gjelder håndbagasje og innsjekket bagasje. Vi oppfordrer alle reisende til å sette seg godt inn i bagasjereglene som gjelder for flyselskapet du skal reise med. For eksempel kan flyselskapene ha ulike regler for antall, vekt og størrelse i tillegg til spesialbagasje (sportsutstyr, instrumenter etc.) og hva du kan ha med på barnebilletter (barnevogner, barneseter etc.) Husk at reglene kan endre seg og at disse bør sjekkes kort tid før avreise. 

Gjenstander som er forbudt i bagasjen

TORP har undersøkelsesplikt for innsjekket bagasje når det gjelder forbudte og farlige gjenstander. Dette kan medføre at din innsjekkede bagasje blir åpnet uten at samtykke innhentes. Hvis din bagasje har vært åpnet vil du finne informasjon om dette i bagasjen. Dersom en gjenstand har farlige egenskaper (brannfarlig, giftig, etsende, etc) skal den ikke tas med i håndbagasje eller innsjekket bagasje.

Not cleared for Take off at TORP

Registrer deg og få nyheter rett i innboksen

Uten navn*
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.