Charter

Rhodos

Rhodos har lenge vært en av nordmenns favoritter og med god grunn. Den vakre øya i Egeerhavet er ypperlig både for en langhelg og lengre ferieopphold.

Neste avgang:Laster...Se rutetider

Herlige strender, lune viker, vannpark, yrende natteliv og spennende kulturminner fra oldtiden gjør Rhodos til et reisemål som passer for alle.

Vannparken Faliraki

Faliraki vannpark er en av de største vannparkene i Europa, perfekt for en morsom dag med familien. Løft energien i bølgebassenget, finn roen på den late elven og nyt et deilig boblebad. For tøffingene finnes noen ekstreme vannsklier så det er bare å hoppe i det!

Den hvite byen

Byen Lindos kalles Den hvite byen på grunn av de små, hvitkalkede husene. Her finner du tempelet bygget til ære for gudinnen Athene Lindia og du har panoramautsikt over havet mot Tyrkia fra tempelhøyden.

Fly til Rhodos fra TORP
Landsbyen Lindos kalles «den hvite byen«, som jo man kan forstå.

Sommerfugldalen

Nær landsbyen Theologos ligger den furukledde sommerfugldalen og er du heldig kan du oppleve enorme svermer av sommerfugler.

Lei en bil

Lei en bil for å virkelig å oppleve den vakre øya. Naturen er slående vakker og de sjarmerende småbyene med hvitkalkede hus rundt om på øya er verdt turen. Likeså alle strendene langs kysten, så du trenger ikke kjøre lenge for å nyte det øya har å by på.

Kolossen på Rhodos – myte eller fakta

Kolossen på Rhodos, en bronsestatue av guden Helios, var et av verdens syv underverker, men dessverre et av de første som ble ødelagt. Den 32 meter høye Helios speidet utover havet før den raste sammen 60 år etter den ble bygget. I dag kan du se fotfestene i havnen der kolossen angivelig skal ha stått. Det ryktes at kolossen skal gjenreises.

Gamlebyen

Rhodos har Europas største bebodde middelaldersentrum og er oppført på UNESCOs verdensarvliste. Blant kulturminnene finner du trendy barer, restauranter og gode shoppingmuligheter.

Fly til Rhodos fra TORP
Blant gamlebyens murer kan man også finee koselige butikker, kafeer og barer.

Strender på Rhodos

Krystallklart vann og myk sand, lune viker og strender med kule beach-barer. De fineste strendene ligger på Øst-kysten kun 20 minutter med bil fra sentrum. Her ligger også de beste familiehotellene.

Fakta om Rhodos

 • Språk
  Gresk
 • Valuta
  Euro
 • Lufthavn
  Rhodos
 • Flytid
  4t 10m
 • Flyselskap
  Apollo

Rutetider Rhodos

Registrer deg og få nyheter rett i innboksen

Uten navn*
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.