Charter

Kypros

Det er gode grunner til at middelhavsøya Kypros er feriefavoritten for mange. Deilige strender, lange varme sommerdager, nydelig mat og bra hotell er bare noen av dem.

Neste avgang:Laster...Se rutetider

Strender

Langgrunne herlige strender ligger på rekke og rad langs hele kysten, ja det finnes i grunn flotte strender rundt hele øya. Vannet er krystallklart, vannfargen er turkis, temperaturen er behagelig og sanda er gylden. Ingenting er bedre enn en lang dag på stranda og på Kypros får du akkurat det.

Lange fine strender i Ayia Napa.
Du finner lange fine strender rundt hele øya, denne stranda er i Ayia Napa.

Uteliv og mat

Kypros og spesielt Ayia Napa er kjent for sitt gode uteliv og har et stort tilbud av barer, puber og utesteder som resulterer i et yrende folkeliv gjennom hele sesongen fra mai og ut september. Du finner et stort og variert utvalg av restauranter på Kypros fra kinesiske til indiske og videre til engelske fish & chips-restauranter og amerikanske fastfood-kjeder, men Middelhavssmakene er gjennomgående på de kypriotiske restaurantene. Sjømat og retter som Moussaka og Souvlaki får du på de fleste restauranter. Vil du oppleve en mer autentisk matopplevelse, anbefales det en tur til en av de mange små og sjarmerende landsbyene utenfor de store turistområdene. Her kan du finne små perler av lokale restauranter som gir deg store porsjoner med ferske råvarer på ekte kypriotisk vis.

Typisk kypriotisk restaurant med blårutete bord og flott utsikt utover vannet.

Utflukter

Kypros er mye mer enn bare uteliv, vakre strender, turkisblått vann og god mat. Troodosfjellene er en fjellkjede med mange små pittoreske landsbyer som passer utmerket til utflukter og gåturer. Ta en tur innover i landet og besøk små landsbyer med kirker, vingårder, trange brostein-belagte smug og et vakkert landskap med olivenlunder, pinje- og kirsebærtrær. Her får du oppleve det ekte Kypros, både maten, landskapet og menneskene.

St. Nicolas kirken i Protaras på Kypros.

Fakta om Kypros

 • Språk
  Gresk
 • Valuta
  Euro
 • Lufthavn
  Larnaka Internasjonale lufthavn
 • Flytid
  4t 35m
 • Flyselskap
  Ving

Rutetider Kypros

Registrer deg og få nyheter rett i innboksen

Uten navn*
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.