Publisert: 12.09.2022

Widerøe lanserer ny rute!

Widerøe lanserte i sommer en direkterute fra TORP til Nice, som ble en stor suksess og svært godt mottatt i markedet. Nå lansere de enda en ny rute – til Italia!

Fly til Firenze fra TORP

I sommer ble Nice-ruten operert to dager i uken med Widerøes mest moderne jetfly, en Embraer 190 E2 med plass til 110 passasjerer. Allerede i dag legger selskapet ut flybilletter for neste sommer. Da øker Widerøe fra to til tre ukentlige avganger. Bestill billletter her.

I tillegg åpner Widerøe en helt ny rute til Italia. Middelalderbyen Firenze er et mekka for alle som er interessert i vin, kultur, arkitektur og historie. Ikke minst er det inngangsporten til vakre Toscana med sitt spektakulære landskap, himmelske mattradisjoner og herlige strender.

«Dette er fantastiske nyheter! At vi både får en helt ny rute til Italia og at vi får økning i kapasiteten til Nice er svært gode nyheter. Ruten til Nice ble svært godt mottatt i markedet og er et flott utgangspunkt for hele rivieraen, men også for de som er glade i Provence, og selvsagt for de som har feriehus og leiligheter i regionen, og vi er sikre på at ruten til Firenze også vil bli en suksess for Widerøe», sier Tine Kleive-Mathisen på TORP.

Ruten vil ha avganger i perioden fra 25. juni til 13. august 2023.

Registrer deg og få nyheter rett i innboksen

Uten navn*
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.