Publisert: 29.02.2024

SAS kommer (tilbake) på TORP

Det er med stor glede vi kan ønske SAS velkommen (tilbake) til TORP, med daglige flyvninger til knutepunktet København.

SAS starter flyvninger mellom TORP og København den 28. april og billetter vil kunne bookes via sas.no eller via ditt reisebyrå fra og med i dag torsdag 29. februar 2024. SAS vil operere ruten med en daglig forbindelse, alle ukedager bortsett fra lørdag. Ruten vil bli operert med en 70-seters ATR.

Gode forbindelser til Europa og resten av verden

«Det er veldig hyggelig å kunne ønske Skandinavias største flyselskap velkommen til TORP Sandefjord lufthavn, sier TORPs administrerende direktør Gisle Skansen. Det er svært viktig for oss å ha et solid nettverksselskap med en hub-forbindelse slik at det internasjonale næringslivet i regionen vår kan komme raskt ut til viktige reisemål i Europa og andre deler av verden. Gode forbindelser til blant annet New York, Amsterdam, Hamburg, Shanghai og London Heathrow er blant reiserutene som når blir lett tilgjengelig. SAS er Skandinavias største flyselskap og vi håper og tror at dette er starten på et mer omfattende samarbeid, der vi kan bygge opp igjen København som et viktig knutepunkt fra TORP» sier Skansen.

Vi som bor, her må bruke flyplassen!

«Med alle disse nye rutene vil kommende sommerprogram fra TORP inneholde kanskje tidenes beste flytilbud fra TORP til regionens befolkning. Vi krysser derfor fingrene for at elle eierne av flyplassen, det vil si alle oss som bor i regionen velger å reise fra lille lokale TORP når neste jobbreise eller ferie skal planlegges. Det er nemlig på denne måten vi sammen fyller opp flyene og danner grunnlaget for videre vekst og forankring av rutene vi allerede har, sier Tine Kleive-Mathisen, sjef for trafikkutvikling og kommunikasjon på TORP. Hun legger til at det er jo ikke så mange andre kommuner og fylker som er medeiere av en flyplass, og at vi må verne om og bruke det tilbudet flyplassen har slik at vi ikke risikerer å miste viktige ruter og flyselskap senere.  

Totalt 11 ukentlige avganger fra TORP til København

Ved at SAS samarbeider med airBaltic og Widerøe flyr to ukentlige i tillegg, gjør at TORP vil ha totalt elleve avganger i uken direkte til København. Seks med SAS, tre med airBaltic og to med Widerøe, hvor SAS og airBaltics avganger begge kan bookes fra sas.no og levere gjennomgående og sømløse reiser fra TORP og videre ut i verden eller ta kontakt med ditt reisebyrå for bestilling.

Tidtabell

Registrer deg og få nyheter rett i innboksen

Uten navn*
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.