Publisert: 30.11.2023

Ryanair med to nye ruter

Det gleder oss stort å annonsere at Ryanair lanserer to nye ruter fra TORP for sommersesongen 2024.

To nye ruter med Ryanair fra TORP

Til Pisa og Dubrovnik fra april

Fra april vil Ryanair fly fra TORP til Pisa i Italia, med avgang 3 dager i uken (mandag (fra juni), onsdag og lørdag). I tillegg vil de fly direkte til Dubrovnik i Kroatia. Denne ruten vil også ha to ukentlige avganger (onsdag og søndag) fra april måned og gjennom hele sommeren og høsten.

Omfattende ruteprogram til sommeren

«Vi har lenge jobbet for å forbedre rutetilbudet til middelhavsdestinasjoner, da nordmenn gjerne vil ha ruter til sol og bade-destinasjoner. Både Italia og Kroatia er svært populære blant nordmenn, så det gleder oss stort at vi får et så omfattende ruteprogram for neste sommer. Dubrovnik er en arkitektonisk perle ved Adriaterhavet. Den vakre gamlebyen er på Unescos liste over verdens viktigste kulturminner. Her finner du bygninger fra 11-1200 tallet når du spaserer rundt i gatene. Pisa er en velkjent og vakker by i Toscana, som er viden kjent for sitt skjeve tårn. Med disse rutene kan vi tilby et svært spennende flyprogram for neste sommer, som vi har stor tro på at markedet vil ta vel imot» sier Tine Kleive-Mathisen, markeds- og kommunikasjonssjef på TORP Sandefjord lufthavn.

Billetter til Pisa vil komme for salg i løpet av denne uken, mens billetter til Dubrovnik kan bookes allerede nå på ryanair.no.

Avgangstider

Ruten til Pisa vil ha avgang på mandag, onsdag og lørdag fra 1. april til 26. oktober (mandag fra juni), mens ruten til Dubrovnik vil ha avgang hver onsdag og søndag fra 3. april til 27. oktober.

Pisa

  • Avgang TORP: mandag kl. 16:55 og onsdag og lørdag kl. 09:15
  • Avgang Pisa: mandag kl. 13:30 og onsdag og lørdag kl. 06:00

Dubrovnik

  • Avgang TORP: onsdag og søndag kl. 11:10
  • Avgang Dubrovnik: onsdag og søndag kl. 06:10

Registrer deg og få nyheter rett i innboksen

Uten navn*
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.