Publisert: 01.02.2023

Nytt tilbud til/fra Fokserød

Fra og med 2. februar vil Taxido tilby fastpris på strekningen Fokserød – TORP og TORP – Fokserød.

Fastpris taxi TORP - Fokserød

Det er mange som har etterspurt økt kollektivtilbud på strekningen TORP – Fokserød og derfor er det gledelig at drosjefirmaet Taxido nå tilbyr fastpris på denne strekningen til kr. 90,- pr person pr vei.

Fra kollektivknutepunktet Fokserød går det busser både sydover mot Kristiansand og Stavanger og nordover mot Oslo. Det er dermed mange TORP-passasjerer som nå kan benytte seg av disse bussene og samtidig ha et et trygt fastpris-tilbud videre. Med dette håper vi at færre velger å gå den trafikkfarlige veistrekningen fra Fokserød til flyplassen. Taxido står plassert i feltet for minibuss og kan bestilles her eller på telefon 48 90 68 78.

Etter at yrkestransportloven ble endret 1. november og vi opplevde et frislipp i taxibransjen, som medførte at flere aktører kan drive taxivirksomhet, har også prisene på taxitransport variert betydelig mer enn tidligere. Det er derfor viktig å huske at med fritt taxivalg i Norge, kan passasjerene selv velge hvilken bil og taxiselskap du ønsker å kjøre med, uavhengig av plass i taxikøen. Reisende bør derfor være oppmerksomme på at prisene kan variere, og at taxisjåfører er pliktig til å informere om forhåndspris før turen starter.

Registrer deg og få nyheter rett i innboksen

Uten navn*
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.