Publisert: 14.11.2023

Norwegian dobler på TORP

Det gleder oss stort å annonsere at Norwegian dobler antall ruter fra TORP for sommersesongen 2024.

Norwegian dobler på TORP

Frem til nå har Norwegian fløyet to ruter fra TORP om sommeren, til Alicante og Malaga. I starten av juni 2024 vil Norwegian starte en helt ny rute fra Torp til Barcelona, med avgang 2 dager i uken. I tillegg vil de begynne å fly direkte til Palma de Mallorca. Denne ruten vil ha én ukentlig avgang fra 3. mai 2024, som betyr at vi totalt vil ha tre ukentlige avganger til sommerfavoritten Mallorca neste sommer. Ryanair flyr allerede to ganger i uka til Mallorca direkte fra TORP.

Stort engasjement for Norwegian

«Norwegian er et svært populært flyselskap på TORP og det var et stort engasjement i markedet for å få dem til å etablere seg hos oss for 12 år siden. At de nå dobler antall ruter til sommeren er helt fantastisk. Det er stor etterspørsel etter ruter til Spania, og vi har stor tro på at disse rutene vil bli svært populære fra TORP», sier Tine Kleive-Mathisen, markeds- og kommunikasjonssjef på TORP Sandefjord lufthavn.

To ukentlige til Barcelona

Ruten fra TORP til Barcelona vil ha avgang på onsdager og lørdager fra 5. juni til 26. oktober, mens ruten til Mallorca vil ha avgang hver fredag fra 3. mai til 25. oktober 2024. Billetter er i salg på norwegian.com

AVGANGSTIDER BARCELONA
  • Avgang TORP: onsdag og lørdag, kl. 11:20 – ankomst Barcelona, kl. 14:30.
  • Avgang Barcelona: onsdag og lørdag, kl. 07:30 – ankomst TORP, kl. 10:40.
AVGANGSTIDER MALLORCA
  • Avgang TORP: fredag, kl. 11:10, ankomst Mallorca, kl. 14:35.
  • Avgang Palma: fredag, kl. 07:00, ankomst TORP, kl. 10:25.

Registrer deg og få nyheter rett i innboksen

Uten navn*
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.