Luftrommet over Sør-Norge er nå åpnet igjen.
Grunnet en teknisk feil hos Oslo Kontrollsentral har luftrommet over Sør-Norge vært midlertidig stengt i morgentimene i dag 25. april 2024. Det kan medføre forsinkelser. Vi oppfordrer alle reisende til å forholde seg til den informasjon de får fra sitt flyselskap. Vi beklager ulempene dette kan medføre.

Lukk
Publisert: 22.03.2022

Nice er nice! Ny rute fra TORP

Widerøe lanserer ny direkterute til Nice på den franske rivieraen.

Fly til Nice fra TORP

Ruten til Nice vil ha avgang to dager i uken og vil bli operert av Widerøe med flyselskapets mest moderne jetfly, en Embraer E-2, men plass til 110 passasjerer. Tidtabellen vil være ideell for langweekender og ukesturer. Ruten har første avgang søndag 26. juni og billetter kan bestilles nå på widerøe.no.

«Dette føles nesten ut som en drøm som går i oppfyllelse for oss her på TORP» sier en begeistret markedssjef Tine Kleive-Mathisen. «Vi har i flere år jobbet for å få en direkterute til den svært populære byen ved Middelhavet. Det har vært et stor press i markedet og et sterkt ønske om en direkterute til den franske rivieraen fra TORP. Det er mange vestfoldinger og telemarkinger som har hus eller leilighet på den franske rivieraen, i Provence eller i nærliggende områder, og da er nettopp Nice et kjempegodt utgangspunkt og en direkterute vi har jobbet for å få i lang tid. Ruten har ikke vært operert fra TORP siden 2014, men var da svært populær.

Det er ekstra hyggelig at det Widerøe og deres nye miljøvennlige jetfly, som skal operere ruten. Widerøe er svært viktige for TORP, og at de nå etter to tøffe år med pandemi viser vilje og evne til å satse på nye ruter fra TORP er ekstra gledelig. Nå håper vi at alle som har drømt om å reise til Frankrike fra TORP kjenner sin besøkelsestid og hjelper oss med å fylle flyene slik at ruten blir en suksess og at dette blir starten på noe langsiktig», avslutter Kleive-Mathisen. 

Registrer deg og få nyheter rett i innboksen

Uten navn*
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.