Luftrommet over Sør-Norge er nå delvis åpnet igjen.
Grunnet en teknisk feil hos Oslo Kontrollsentral har luftrommet over Sør-Norge vært midlertidig stengt i morgentimene. Det vil medføre forsinkelser. Vi oppfordrer alle reisende til å forholde seg til den informasjon de får fra sitt flyselskap. Vi beklager ulempene dette medfører.

Lukk
Publisert: 03.08.2022

En fantastisk sommer på TORP!

Trafikken fortsetter å øke på TORP! I juni reiste 176 944 passasjerer til/fra favorittflyplassen, mens det i juli reiste hele 201 016 passasjerer til/fra TORP.

Stor trafikk på TORP

Innenrikstrafikken var på 30 630 i juni mens den var på 26 688 passasjerer i juli. Utenrikstrafikken utgjorde 146 314 i juni og hele 174 328 i juli. 
 
«Trafikken har vært over all forventning. At vi skulle nå 200 000 passasjerer i juli turte vi nesten ikke å drømme om» forteller markedssjef Tine Kleive-Mathisen på Torp. «Det er veldig tydelig at nordmenn har vært sulteforet på å reise etter to år med restriksjoner og at gode ferieopplevelser har vært en prioritet denne sommeren. Det har vært svært stor etterspørsel og pågang på rutene til Spania, Italia, Frankrike, Storbritannia og Hellas, men nordmenn har også fortsatt å reise innenriks for å oppleve vårt vakre Nord-Norge. Rutene til Bodø og Evenes har nemlig merket stor pågang. SAS-streiken tidligere i sommer har nok også gitt oss på TORP ekstra trafikk i juli, da en del reisende har vært desperate og funnet utradisjonelle reiseruter rundt i Europa for å komme fram til sitt feriemål etter at reisen med SAS ble kansellert».
 
Det er også gledelig å se at turistene igjen strømmer til Norge via TORP kan markedssjefen fortelle. «De kommer fra Italia, Nederland, Storbritannia, USA, Østerrike, Polen samt fra andre regioner i Norge både for å oppleve Vestfold og Telemark, Oslo eller som del av en rundreise videre rundt i Norge. Det har rett og slett vært en fantastisk god sommer på TORP der vi ser at ting er i ferd med å normalisere seg slik det var før pandemien. Juli er den måneden i året med høyest trafikk og vi forventer nå litt lavere trafikk fremover, men fortsatt på et høyt nivå sammenlignet med de siste to årene», avslutter en meget godt fornøyd Kleive-Mathisen.

Registrer deg og få nyheter rett i innboksen

Uten navn*
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.