Publisert: 04.09.2023

Egypt tilbake på rutekartet

Endelig kommer eksotiske og spennende Egypt tilbake på TORPs rutekart.

Fly direkte til Sharm el Sheikh fra TORP-1

Charteroperatøren Amisol Travel setter igjen opp direkterute til Sharm el Sheikh i Egypt med oppstart den 22. oktober i år, og vil fly charterturer gjennom vinteren til og med 31. mars 2024, med opphold i desember og januar.

«Dette er gledelige nyheter for alle reisende i TORP-regionen. Egypt er en meget spennende destinasjon både for de som vil ha sol og varme, for de historieinteresserte og dykkerinteresserte. For oss er det gledelig å ha variasjon i reisetilbudet også på vinteren så dette er svært gode nyheter for oss på TORP», sier markeds- og kommunikasjonssjef Tine Kleive-Mathisen.

Sharm el Sheikh har i gjennomsnitt 3 soltimer mer per dag enn Kanariøyene i vinterhalvåret, men har mye mer enn sol og bading å by på. Amisol tilbyr spennende utflukter til pyramidene i Kairo, til Luxor og Aswan, Moses-fjellet og nasjonalparken Ras Mohamed. I området rundt Sharm el Sheikh kan du bli med på ørkentur og beduinbesøk, ri på kameler og kjøre firehjulinger i sanden.

«Etter noen års fravær fra TORP, er gleden stor over å få være tilbake igjen. Vi har merket stor pågang fra våre gjester i regionen og det er hyggelig å endelig kunne innfri deres ønsker», avslutter Nis Frederiksen, Head of Sales & Marketing i Amisol Travel.

Avreise fra TORP på søndag ettermiddag, og hjemreise søndag midt på dagen. Reiser kan bestilles direkte på www.amisol.no eller via TORPs eget reiseselskap, Torp Booking, på e-post reise@torp.no.

Om Amisol Travel: 
Amisol Travel AS er en norskeid reisearrangør med eget datterselskap i Danmark. Selskapet besitter over 25 års erfaring og var den første turoperatøren som tilbød pakkereiser til Sharm el Sheikh fra Skandinavia. Over 400 000 ferieglade nordmenn har gjennom disse årene tilbrakt sin ferie med Amisol, i landene rundt Middelhavet, Kanariøyene, Emiratene og Egypt. Amisol Travel, som tidligere het Pyramidene Reiser, har gjennom årene bygget opp kunnskap om hvilke ferieønsker som passer nordmenn best. Deres lange og gode samarbeid med stedlige representanter på reisemålene, har gjort oss i stand til å forhandle frem gunstige priser på hotellene. Dette gjør at vi kan tilby våre gjester høy kvalitet til fornuftige priser.

Registrer deg og få nyheter rett i innboksen

Uten navn*
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.