Publisert: 20.03.2024

airBaltic utvider på TORP

TORP- Vilnius vil flys inntil to ganger i uken med første avgang 29. oktober, 2024.

«Det er med stor glede vi kan annonsere air Baltics tredje direkterute fra TORP. Den nye ruten vil gå til Vilnius i Litauen og ha avgang to ganger i uken, tirsdag og lørdag. Det er mange litauere som bor og jobber i regionen vår, så dette er svært gode nyheter og mange har savnet denne ruten. En direkterute mellom TORP og Litauen har vært sterkt ønsket fra oss på TORP og fra alle med relasjon til Litauen som bor og jobber i regionen vår. airBaltic startet sin første rute fra TORP til Gran Canaria i desember, og skal åpne rute nummer to til København rett etter påske. At de nå også annonserer sin tredje rute fra TORP med oppstart 29. oktober viser at selskapet evner å snu seg raskt rundt og griper markedsmuligheter som åpner seg. airBaltic er i en spennende vekstfase der de øker flyflåten sin og satser på å utvikle seg i Norden og Nord-Europa.

airBaltic er ikke så godt kjent i vår region, men det er verd å merke seg at dette er et nettverkselskap med flere partnere, som gjør at man kan bruke dem på en rekke destinasjoner i hele Europa og resten av verden. Går man på sas.no kan man bestille med airBaltic til en rekke destinasjoner via København og etter hvert også Vilnius», sier Tine Kleive-Mathisen, sjef for trafikkutvikling og kommunikasjon på TORP. Den nye ruten kan bookes både på www.airbaltic.com og, på grunn av samarbeid med SAS, på www.sas.no.

airBaltic fornøyd med TORP

Thomas Ramdahl, kommersiell direktør i airBaltic sier: «Vi evaluerer markedet kontinuerlig og er glade for å kunne utvide vår tilstedeværelse i Norge ved å lansere Vilnius som ny rute fra TORP. Vilnius er en levende og mangfoldig by og den nye ruten vil være til glede for både ferie- og fritidsreisende, så vel som forretningsreisende. Vi er takknemlige for vårt samarbeid og partnerskap med TORP lufthavn Sandefjord og for måten de tilrettelegger for at airBaltic kan utvide i Norge.»

TORP – Vilnius vil flys inntil to ganger i uken, og airBaltic tilbyr passasjerene to service klasser – henholdsvis Økonomi og Business.  Billetter er allerede tilgjengelige for salg på hjemmesiden til airBaltic.

*Laveste pris (en vei) inkludert skatter, avgifter og service gebyr. Avhengig av tilgjengelighet.

Airbus A220-300

Ruten mellom TORP og Vilnius vil bli operert med en Airbus A220-300, et av de mest effektive og miljøvennlige kommersielle flyene som opereres. A220-300 tilbyr passasjeren en fantastisk opplevelse med bredere seter, større vindu, mer plass til håndbagasje i kabinen, forbedrede toaletter og en overordnet bedre opplevelse med lavere drivstofforbruk, hvilket er behagelig for både passasjerer og besetning. I tillegg er flyet betydelig mer stillegående, med halvparten så stort foravtrykk for støy når man sammenligner med tidligere generasjoners fly. Det er også ett av de meste effektive kommersielle flyene i verden og det første flyet i verden som har en transparent deklarasjon av livssyklus for sin miljøpåvirkning, som hjelper og reduserer CO2 og NOX utslippene med henholdsvis 25% og 50%, sammenlignet med tidligere generasjoner fly og industriens standard. airBaltic opererer mer enn 130 ruter fra Riga, Tallinn, Vilnius, Tampere og, sesongmessig, Gran Canaria, og tilbyr forbindelser til et bredt spekter av destinasjoner i flyselskapets rutenettverk i Europa, Midtøsten, Nord-Afrika og Kaukasus-regionen

Registrer deg og få nyheter rett i innboksen

Uten navn*
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.