Publisert: 04.12.2023

airBaltics første avgang

Ved avgang ble det markert med kake, sang, snorklipping og en hyggelig oppmerksomhet til passasjerene om bord flyselskapets første avgang fra TORP.

airBaltics første avgang fra TORP ble markert i terminalen

Lørdag 2. desember 2023 startet Latvias nasjonale flyselskap airBaltic opp sin rute mellom TORP og Las Palmas på den spanske øya Gran Canaria. Det vil binde disse byene sammen gjennom hele vinteren, med to avganger i uken.

Martin Gauss, President and CEO i airBaltic:

«Vi i airBaltic er glade for å utvide tilbudet vårt i Norge, ved å øke vår tilstedeværelse og knytte Torp til vår sesongbase på Gran Canaria med en direkterute. Med denne strategiske ekspansjonen håper vi å betjene en økende etterspørsel etter «sol og varme destinasjoner», så vel som å øke tilgjengeligheten som airBaltic tilbyr I Nord Europa, ved å tilby en lang rekke reisemuligheter for de lokale reisende».

Gisle Skansen, administrerende direktør på TORP:

«Det er ikke hver dag vi kan ønske et nytt flyselskap velkommen til TORP, ja det er faktisk over 10 år siden sist. Derfor er dagen i dag en merkedag for oss, og vi feirer at airBaltic starter opp sin første rute på Torp til den populære og solfylte destinasjonen Gran Canaria. Allerede i april kommer ytterligere en ny rute fra airBaltic som da starter å fly 3 dager i uken mellom TORP og København, hvilket vil gi etterlengtet ekstra kapasitet på denne ruten. Vi både håper og tror at dette markere starten på et mer omfattende samarbeid og vi gleder oss til å jobbe videre med airBaltic i tiden fremover».

Kort om airBaltic

Den nye ruten vil bli fløyet med Airbus A220-300 fly – et av de mest effektive kommersielle flyene som opereres. A220-300 tilbyr en utmerket fly opplevelse med fordeler for passasjerer som videre seter, større vinduer, plass til mer håndbagasje i kabinene, forbedrede toaletter, samtidig som det er mer drivstoffvennlig, mer miljøvennlig og mer behagelig både for passasjerer og de ansatte. En fullstendig ruteoversikt med billetter og priser finnes på selskapet hjemmeside www.airbaltic.com

Registrer deg og få nyheter rett i innboksen

Uten navn*
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.